janemarina

Konstiga kommentarer som dykt upp här på bloggen!

Vissa dagar när jag kikar in på bloggen och ser alla kommentarer så kan jag verkligen bli sjukt förvånad. Vissa kommentarer kan göra så att jag blir alldeles ställt, hittar liksom inga ord! Nedan får ni några av de mest konstiga frågor och påståenden som dykt upp här.

1. ”Varför ammade du offentligt? jag tycker att man ska tänka på vart man gör det” Den här kommentaren skakade jag bara av mig! Dummaste jag hört!

2. ”Varför leker du att ditt liv är perfekt” Det gör jag verkligen inte! väljer bara att inte dela med mig av precis allting…

3. ”Jag hatar ditt kritvita leende och rosa lakan!” Minns när jag fick den här kommentaren och tog reda på vem det var. Då insåg jag hur den speglade någon slags avundsjuka. Det tråkiga var att det var en person som jag trodde var genuint snäll och fin innan.

4. ”Hur ofta försöker ni ha sex?” Känns väldigt privat…

5. ”Jag vet precis vart du bor!” Kändes lite läskigt faktiskt!

6. Fick beröm av en äldre kvinna att hon läste min blogg. Hon sa att hon upplevde mig så ärlig och klok. Blev jätteglad! Lite annorlunda på något sätt, men väldigt kul.

7. Varför jag visade mig lättklädd som gravid? För att jag tycker att gravid kroppen är oerhört vacker! Stolt över min kropp helt enkelt!

8. ”Det är ett egoistisk val att ni lämnade Melina tidigt till förskolan” Kändes såklart tråkigt att läsa, men vi gör det som vi tror är bäst för vår familj.

Ibland slutar man verkligen inte att förvånas! Vad är det dummaste, tokiga, elaka eller konstiga ni fått till er på blogg eller annat håll?

Jag älskade att fota mig som gravid. Tänkmycket åsikter det ska finnas om allting.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mszandra

    Vitt leende & rosa lakan, hur fint är inte det ? Man får försöka att inte bry sig om konstiga kommentarer även om det inte alltid är lätt, kommer alltid finnas folk till allt . Jag gillar din blogg ?

  2. Trollungen

    Jag blir så frustrerad av sånt där, att folk inte har något bättre för sig! Bry dig inte om de. Vi är så många fler som älskar din blogg och som inte har något ont att säga om dig! You go girl ?

  3. Affesmorsa

    Oj, ja det är ju inget annat än avundsjuka! Folk kan vara så bittra. Bara att skaka av sig och fortsätta precis som innan, göra det man själv mår bra av. Kram ?

  4. Caroline

    Jag skrev öppet en gång om att jag ville göra en bröstförstoring och att det var något jag längtade efter då jag alltid varit väldigt missnöjd med hur mina bröst ser ut.. Då fick jag en kommentar om lågt IQ och att det skulle bli ännu lägre av större bröst (nå dylikt). Spårade IP och det visade sig vara en människa jag aldrig träffat. Tror verkligen det är så att folk klankar ner på andra för att själva försöka må bättre..
    förstår inte varför man inte kan lyfta varandra istället och heja på varandra.. Oavsätt vad det handlar om.

  5. Ovaddad

    Asså man undrar ju vad folk vill ha ut av vissa kommentarer….
    personligen har jag också svårt att inte ta det personligt… sjukt imponerad av dem som klarar av att ta sej an (eller kanske ignorera) alla nättrollen. Heja dej?

  6. sofiamalmstrom

    Håller med det övriga vissa kommentare man får känns både läskigt och väldigt onödiga och folk som ställer för privata frågor tycker du är stark som delar med dej om din vardag som småbarns mamma jag läser din blogg varje dag och jag tycker du är en fantastisk människa

    Kram på dej

  7. isabellemariell

    Du lika snygg som alltid gillar läa in blogg det ger mig lite mer mod att villa skriva om mitt liv med barn och att om hur det är att ha två skroniska sjukdomar kram på dig
    från Lena

  8. Åsa

    Bry dig inte om vad dom andra skriva fina Jane ❤️ Dom är bara avundsjuka på hur fin och bra du är! Fortsätt som du brukar göra och borsta av all negativa kommentar som hamnar på dina axlar. Du är bäst, glöm inte det ❤️

  9. Annelie

    Åh även fast du inte delar med dig av allt och mycket är vitt, rosa och oftast väldigt glatt så tycker jag att du är en av dom bloggare/instagrammare som ändå känns mer äkta och jordnära. Det jag menar är att det inte alls känns som du försöker beskriva att erat liv är perfekt, eller försöker skryta eller att du målar upp något rosa fluff-fluff liv. Åh hoppas du förstår vad jag menar haha.

    Något jag fick höra när jag var gravid med första barnet var att jag var egoistisk som skulle sätta ett barn på jorden när jag inte hade något fast jobb…

    Nu med andra barnet fick jag frågan varför vi hade så bråttom att skaffa nummer två…

    Kram

  10. fridabecklund

    Att man inte bara kan peppa varandra istället och lämna härliga avtryck! Varför ens gå in på en blogg om man inte finner den intressant ? Förstår inte nöjet i att försöka trycka ner andra människor ? tragisk!

  11. Tresmultron

    Man kan verkligen förundras över frågorna som vissa vill ha svar på! Bra att du uppmärksammar och delar med dig. Själv har jag inte fått några konstiga kommentarer på bloggen. Kvinnokroppen är bra fantastisk som kan bära fram ett barn och att det sedan återgå. Jag har aldrig tagit så mycket kort på mig själv som under denna graviditet, kanske för att jag vet att det är den sista och vill minnas varje minut. <3 Du har en jättefin blogg med härliga bilder och inlägg. Gillar variationen i inläggen du skriver. Kram

  12. AnixNilsson

    Sen jag började blogga på nouw.com har jag blivit förskonad mot sådana kommentarer tack gode Gud! Stark du är som delar med dig ❤️

    PS. Tycker men den gravidakvinnokroppen är vacker, det är inte alla förunnat att kunna bli gravid! Du gör rätt i att vara stolt! ???

  13. Lycklig

    Tråkigt! Försök och bara skaka av dig det. Det är dem själva som har problem och måste hävda sig! Tyvärr finns det konstiga människor! Gillar din blogg, ditt leende och rosa lakan ?❤️