janemarina

5 saker jag önskar just nu!

1. Jag önskar att det blir SOL snart!! Jag håller på att bli Knäpp av det här vädret. Fint väder påverkar mig verkligen positivt! Så sol nu tack!

2. Inte så otippat kanske, men jag önskar att vi hade flyttat imorgon, helst igår! Känner att det på något sätt kommer att ge oss en nystart, ett nytt kapitel.

3. Jag önskar mig en lugn ledig helg utan NÅGRA måsten. Som tur är så ska jag och min fina vän bo på hotell inom kort. Då ska vi vila och bara vara!

4. Jag önskar att jag vann lite extra pengar. Det skulle verkligen komma väl till pass nu! Om inte annat när renoveringen drar igång. Så hoppas hoppas hoppas.

5. Jag önskar också att vi så småningom kan boka in en resa. Skulle verkligen vilja åka utomlands. Till något varmt härligt land. Den här tiden på året så skriker kroppen efter sol, bad och värme.

Vad önskar ni er?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lycklig

    Förstår din känsla! Sol gör så gott för själen. Vi åker till Thailand på torsdag och det är mig det bästa vaket vi gjort på länge. Så välbehövligt! Kram fina Marina ❤️

  2. Caroline

    Det jag önskar allra mest just nu är att jag och min sambo fick en hel helg för oss själva, bo på hotell och äta god mat, bada jaccuzi och bara ta hand om varandra. ❤️ Och lite extrapengar hade ju inte suttit helt fel ?