janemarina

Detta kändes stort!

Nu är det gjort! Ni anar inte hur glad jag är. Det trillade ut ett nästan två meter långt kvitto när vi hade betalat. Vi har ÄNTLIGEN beställt köket. Jag tittade om och om på ritningarna, men tillslut så insåg vi att ju mer vi är inne och petar så kommer man alltid att komma på någonting nytt. Vi är verkligen helnöjda och resten får tiden utvisa helt enkelt.

Vi kände oss nyförälskade när vi lämnade butiken. Detta kändes nästan lika stort som att köpa vårat hus. Känslorna var ganska snarlika. Nu längtar vi till stora flytten verkligen!

Måste fråga er, vi har inte bestämt om vi ska sätta ihop köket själva eller om vi ska anlita någon. Hur har ni gjort? Om ni har någon erfarenhet, så dela snälla 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Martina

    Vi har ett epoq kök där vi bor nu och de satte vi ihop själva. Dock var det ganska klyddigt (speciellt om man är van vid Ikeas enkla beskrivningar!) Men de är på plats och det blev bra tillslut.

    Ska förmodligen snart bygga nytt hus och då kommer vi ha folk som fixar till oss ?

  2. Sofia

    Håller just nu på med köksrenovering; menar du skruva ihop köksstommar så hade jag absolut gjort det själv o sparat in de pengarna, sen har vi haft hantverkare till att sätta köket på plats! Lycka till!

  3. Tresmultron

    Vi satte ihop vårat kök från IKEA själva… efter några lådor/skåp så har man fått grepp på det och det rullar liksom bara på efter det. Det tar såklart lite tid och man tröttnar på att skruva möbler på ett tag efter men helt klart värt det när det kommer till pengafrågan. Många slantar att spara!

  4. Camilla

    Har ni möjlighet att göra det själva så kör hårt! Det tar längre tid med hantverkare samt att dem jobbar inte på i närheten av så bra som vad man gör själv. ?