janemarina

Köpa julklappar!

Nu sätter ni säkert morgonkaffet i halsen, men jag låg länge och funderade igår och kom fram till att jag ska börja köpa julklappar snart. Jag har insett att jag kommer inte att hinna annars.

Jul och julklappar är viktigt i vår familj och dessutom så är det ju verkligen jättekul, men i år så kommer vi ha fullt upp med flytt och renoveringar, så om jag ska slippa stressen så är det lika bra att jag börjar i god tid.

Jag har faktiskt redan köpt två julklappar. Känns så kul när man hittar klappar utan att behöva tänka ut dom. Så målet är att slippa julstressen över julklappar! Hoppas att jag lyckas denna gång.

När börjar ni köpa julklappar? Ni tycker säkert att jag är helt tokig just nu…

Bilden är från bloggeventet i helgen. Fotograf: hcnilsson.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Helt rätt, lika bra att börja med julklapparna;). Några ligger oinslagna i garderoben men på lördag blir det en tripp till gekås Ullared för att köpa julpapper och snören och vem vet kanske någon klapp:))

  2. Johanna

    Skönt att jag inte är ensam! Mina nära och kära retar mig alltid för att jag är så tidig med julklapparna. xD Har inte köpt några än men har börjat fundera redan. Nu på lördag är det tre månader kvar till julafton ?

  3. Caroline

    Jag är alltid ute i sista stund men min mamma handlar julklappar nästan året om. Det är många att dela ut till och hon tänker verkligen på alla!

  4. Malin

    Inte tokigt alls! Jag gillar att köpa julklappar tidigt,har också redan köpt två stycken? och ska nog snart åka till ullared och köpa resten? Så skönt att ha det gjort!

  5. Linda

    Jag har börjar redan för några veckor sen ? Dels för att det inte ska bli så dyrt om man köper lite varje månad ❤️

  6. MrsHenriksson

    Jag har börjat kolla lite fast jag har valt ge pengar till syskon barnen så de har till körkort i framtiden.
    Makens har jag redan bestämt vad han ska få sedan svärmor med är svågern och svärfar. Min familj har vi lottning

  7. eschutz

    Haha oj nu när jag räknar är de ju inte alls 100 dagar, utan 93 ! ? stod på fb att de var 100 o ja blev helt lycklig men 93 är ju ännu bättre ☺️?

  8. eschutz

    Jag brukar börja i slutet av oktober ungefär. Sprider man ut de blir de inte sp dyrt o man slipper stressa. I år kommer jag nog börja lite tidigare o Minska antalet med eftersom vårat tillskott med bebis i november kommer jag nog inte orka eller ha tid med massa stök med julklappar i december. ? julen är årets bästa högtid! Pssst idag är det dessutom 100 dagar till julafton !