janemarina

Behöver er hjälp!

Vardagen har kommit ikapp. Det är dagis, hämningar och lämningar, jobb, träning, laga middag, ja allt! Ni förstår säkert vad jag menar. Som jag skrev innan så är det en omställning men ändå fantastiskt kul!

MEN! Jag behöver er hjälp! Jag försöker fundera ut hur jag ska forma bloggen hädanefter. Hur den ska se ut? Vad ska jag bjuda på? Ska jag börja plocka bort vissa delar och bjuda mer på något annat. Jag är väldigt kluven på hur jag vill ha det, men framförallt hur NI vill ha det.

Snälla hjälp mig att forma bloggen till den bästa versionen. Anledningen till att jag frågar är för att tiden är knapp och de inlägg som jag publicerar vill jag att ska vara riktigt bra helt enkelt! Vore tacksam!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Jag älskar din blogg som den är, och vill gärna fortsätta följa den i samma riktning som den går i, mode, inredning, renovering, din och Linus framtid och även Melinas och hennes utveckling.

  2. Emma Friman

    Jag vill se mer outfits!! Skulle vara så snällt då du har en sån fin stil ? Typ vardags ourfits och vart du köper dina kläder ?