janemarina

J*vla ficktjuv!

Av rubrikenmärks det nog att jag är riktigt arg och den som är mest arg är Linus.  Igår när vi gick på stan så märker Linus hur en kille smyger efter en tjej inne i butiken Zara. Beteendet känns märkligtLinus fortsätter att iaktta honom för att se vad som händer. Plötsligt ser Linus hur killen sätter ner handen i kvinnans väska och tar någonting ur den och går snabbt som attan därifrån.

Det tog några sekunder att förstå vad som hände. Linus börjar springa efter för att få tag i killen men missar honom när han ger sig in i folkmassan.

Vi blev verkligen så upprörda! Och även irriterade på oss själva som inte hann agera snabbare. Reaktionstiden var evighetslång och vi insåg för sent vad som faktiskt hände framför näsan på oss. Tyvärr är det nu en tjej som måste spärra sitt kort och allting! Så jäkla tråkigt att sådant här händer.

En sak som jag verkligen uppskattade på centralen i Göteborg var när dom upplyser i högtalarna att det finns ficktjuvar. Det blev verkligen en påminnelse och därför var vi extra uppmärksamma när vi gick runt på stan. Riktigt riktigt bra!

Bilden har ingenting med inlägget att göra.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.