janemarina

5 Pinsamma

Jag tänkte bjuda på mig själv lite idag. Här får ni fem pinsamma om mig! Min kära Linus stackaren får sucka ofta när jag säger och gör konstiga saker…

1. När vi gick inne i skärholmen och shoppade så råkade jag ta en annan kille i handen. Jag tyckte att det såg ut som Linus, men det var helt fel kille… Killen fortsatte att hålla mig i handen när jag insåg att det var fel kille. Vi båda blev lagom chockade!

2. Jag har berättar denna tidigare. Att jag blåste en främling i örat… 

3. En gång råkade jag skicka en mer lättklädd bild till min lillebror istället för Linus. Jag vet inte vem av oss som tyckte att det var jobbigast!

4. Jag har satt mig i fel bil när jag varit och handlat mat. Mannen vid ratten blev lagom förvånad när jag hoppade in och satte mig bredvid honom.

5. Jag ramlar väldigt ofta. Lite överallt. Det låter kanske inte så pinsamt, men det är fruktansvärt generande!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. eschutz

    Hahah ? inte bara en själv som är klantig o pinsam ibland ! ? de där med o ramla känner ja igen mig i, gjorde de mycket förr , skit pinsamt ! Missade sista trappstegen till garaget under Ica för några år sedan, slog mig dock rejält så kunde inte gå utan fick hoppa på ett ben lipandes till bilen. Folk kom fram o frågade om något hänt o ja bara neeeej o fortsatte hoppa o gråta av smärta ?? varför ja inte kunde säga sanningen o ta emot hjälp ? Skämdes väl för mycket ! Sen fick ja fint hoppa på kryckor istället ?

  2. MittLivOmMig

    Haha ok så pinsamt å ta i fel hand å gå iväg å se föret efteråt sen haha ??

    å det där med att du hoppa in i fel bil heh.. Hade den gubben/äldre mannen lila bil som dig/er då elle?! Eftersom?!… hehe..

    Btw… kika gärna in i min blogg om du vill.. Du kanske finner nåt trevligt där att läsa in. ??