janemarina

10 om våra helger!

God morgon på er! Hoppas att ni har sovit gott. Det har vi gjort. Här får ni en helglista. Tänkte att vi startar dagen så.

Vad ska ni göra i helgen? Vi ska verkligen ta helgen som den kommer. Vi vill däremot försöka åka iväg på en glassutflykt.

Hur länge sover du på helgmorgnar? Förut kunde jag sova till 12.00 men nu väcker Melina oss runt 08.00 varje dag. Då är det bara upp och hoppa!

Vad är det bästa med helger? Det är en en speciell känsla över just helger som jag älskar! Bästa med helgen är att man inte behöver göra någonting eller att man kan lägga all sin tid på vänner och familj.

Vad äter ni oftast under helgerna? Massa gott! Under helgerna gäller inga nyttighetsregler. Allt från grillat, pasta till pizza.

Äter du lördagsgodis? Jag äter både lördagsgodis och fredagsgodis och allt godis som blivit kvar till söndagen.

Vilka är dina favoritkläder under helgen? Mina mjukisshorts och ett linne. Föredrar verkligen att strosa runt så hela helgen! På vintern så blir det en mjukisdress.

När lägger ni erhelgerna? Åh väldigt olika, men oftast runt 23.00. Man måste ju orka kliva upp när Melina vaknar.

Vad blir det bästa med den här helgen? Att Linus är ledig!! Han har jobbat så mycket och jag har saknat honom här hemma!

Vilken är din favorit helgfrukost? Pannkakor med massa frukt, juice och lite gottis! Och ALLTID kaffe!

Vad ska du starta den här helgen med? Fortsätta dricka på mitt morgonkaffe, se nyhetsmorgon, hänga tvätt och leka med Melina innan hon ska sova sin första förmiddagslur.

Låna gärna den här listan och berätta om din helg! kram och fin dag till DIG!

Dessa fat blir det mycket av under helgen! Vi tjuvstartade igår!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.