janemarina

10 om mig!

1. Vad gör du idag? Idag gör jag så lite som möjligt! Vill plocka här hemma, ligga ute i solen, äta glass. Bara vara!

2. Har du gjort något den senaste tiden som du ångrat? Jag har nog kunnat uttrycka mig klumpigt vid vissa situationer, men annars inte.

3. Vad blir det till middag Ikväll? Har inte hunnit tänka så långt. Egentligen är jag sugen på tacos, men Linus jobbar sent så jag tror att det blir en mozzarella pizza. Min favorit är från dr oetker!!

4. Vad spenderar du oftast dina pengar på? MAT! Kläder till oss alla, inredning, små tjafs. Men vi är verkligen duktiga på att spara!

5. Längtar du till något speciellt just nu? Det gör jag verkligen!! Önskar att jag kunde skriva ut allt, men det går verkligen inte än. Sen längtar jag till på tisdag! Mer om det ikväll!

6. Favoritgodis? Lakrits! Åh så gott det är!! Choklad med lakrits är också en favorit!

7. Säger nijag älskar dig” varje dag? Aa det gör vi. Jag älskar den meningen när vi säger den till varandra. Även fast vi säger den ofta så betyder den lika mycket varje gång.

8. Vilket är ditt favorit rum i hemmet? Jag trivs verkligen med vårat sovrum. Tycker att det är så fint!

9. Småäter du ofta? Det gör jag… Går titt som tätt i kylskåpet och tittar om det fyllts på någonting nytt. Likaså i skafferiet. Även fast jag vet vad som står där i så kollar jag i hopp om att det ska dyka upp någonting gott.

10. Vilket är ditt favoritplagg i din garderob? Jag älskar min ljus beiga kofta som jag använder mer som en jacka. Riktigt nöjd med den! Köpte den från hm.

Den på bilden! Den passar verkligen till allt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.