janemarina

Fem saker jag älskar med sommaren!

1. Att man kan ha på sig lite kläder. Låter kanske lite fel, men hur skönt är det inte att kunna dra på sig två plagg och sen vara klar?

2. Att man blir lite brun. Jag känner mig genast så mycket fräschare!

3. Sena kvällar med vänner. Vi har suttit uppe med våra vänner flera kvällar och umgås. Så himla mysigt!

4. Allt känns lättare. I alla fall för mig. När det är ljust ute så mår jag mycket bättre!!

5. Små utflykter med familj och vänner. Allting blir på något sätt mycket mer spontant på sommaren än på vintern. Folk slappnar av helt enkelt!

Vad älskar ni med sommaren?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jannike

    Jag har de senaste åren haft ångest inför semestrarna!! Två omotiverade eremiter till tonårsgrabbar knäcker mig!!! Finns inget socialt liv hos dem, speciellt inte på Melvin!! Sover hela dagarna fram till kl 16, sunkar fullständigt ihop sig hygieniskt, uppe hela nätterna, så vidrigt äckliga rum som hur mycket vi än hotar med att ta bort datorer, mobiler bara blir mer och mer äckliga!! De vill varken hänga med kompisar, bada, inte ett skit!! Att skolan har så många lediga veckor skadar barnen mer än det gör nytta!! Varför ska barnen ha mer ledigt än vuxna på sommaren undrar jag? Barnen tappar så mycket kunskap genom att bara gå hemma och dra dank!! Detta var sista året som jag har 4 v sem på sommaren… Det är en befrielse att gå till jobbet på tisdag!! Sorgligt att känna så, men det är min bistra sanning av verkligheten just nu!! Njut så länge Melina är liten…