janemarina

Snuskboken

Kolla vilken bok min bästa granne visade mig. Höll på att ramla av stolen. Den här boken läste hennes mamma för henne när hon var liten. Jag visade den här boken för Linus mamma och hon kom också ihåg den. Boken heter Per Ida och Minimum. Det är en bok som handlar om att vara tillsammans. I boken berättar föräldrarna att de har sex och hur… Något som jag känner att jag inte riktigt skulle förklara på det sättet som det görs i boken.

Kika på bilderna och dela gärna med er hur ni skulle ta blommor och bin diskussionen med era barn. Jag läste boken på skoj till Linus för att se om han reagerade och han sa att jag aldrig skulle få förklara om sådant till Melina på det sättet. Kan hålla med!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. alexia

    Hahaha omg.. Den där boken minns jag .. vi hade den på frita.. Minns bilderna men hade glömt bort innehållet haha, usch lite 2 much för ett barn… väldigt opassande .. hade aldrig gett den till ett barn idag

  2. Nickie

    Förstår att du höll på att ramla av stolen! Skulle ALDRIG visa mina barn denna! Trodde nästan det var ett skämt.. ?? Och knulla tycker jag låter hemskt, dom kunde väl endå kört med älska med varandra ??