janemarina

En tisdagslängtan

God morgon fina! Jag vet inte hur jag har sovit för jag vaknade med ont i ryggen och nacken. Får köra lite stretch övningar här hemma så går det förhoppningsvis över.

Vet ni vad jag har för tisdagslängtan? jag vill verkligen sätta i löshår. Jag blir knäpp på mitt korta hår. Jag kommer ALDRIG att klippa kort igen. Däremot så har jag svårt att bestämma vilken metod jag ska göra så jag drar ut på det hela.

Ni som har erfarenhet om olika metoder, ni vore så gulliga om ni ville hjälpa till att berätta för och nackdelar.

Kram och fin solig dag på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mathilda

    Jag förstår känslan, jag hade långt hår för 1,5år sedan då jag gick till frissan o ville färga en snygg ombre (vilket jag sen fick reda på att hon aldrig gjort!!) + att hon klippte upp håret så mycket överallt så jag såg ut att ha en hockeyfrilla! Det var hemskt! Fy.. Sedan dess har jag bara låtit det va, jag gick visserligen till en ny frisör som skulle fixa till eländet , fick klippa av håret till axlarna. Ovanligt men så mycket snyggare än innan hehe.. ? Idag har jag den bästa kvalitén, fått håret jämnlångt. Eftersom mitt hår växer så långsamt och jag tycker nu att mitt hår har fin kvalité satte jag i tejphår från Rapunzel (europeisk hår) för 2v sen! Ångrar absolut inte det! Tejp sliter minst på håret, du känner inte av det nånting när du ligger/sover! Tejp är också bra om man har lite tunnare hår. Jag valde denna https://www.rapunzelofsweden.se/akta-loshar/tejp-loshar/quick-easy-european-rakt-t1460-cendre-ash-blond-ombre-40-cm
    Och behöver inte oroa sig att fästen syns! Skitbra! ?) jag tycker du ska testa! ☺️ Ha en underbar sommar med ditt nya sommarhår??kram på dig och tack för en supermysig blogg!