janemarina

Bakom kulisserna i vårat förhållande

Jag fick den här kommentaren i veckan av en söt läsare.

”Skulle vara kul att komma ”bakom kulisserna” i erat förhållande. Ni verkar vara värsta drömparet som kommer jättebra överens och som verkligen är värsta supermatchen. Ibland kan ens egna förhållande kännas lite ”matt” eller vad man ska kalla det, och erat se så färgstarkt ut. Skulle vara kul att veta typ både från dig och han vad ni ”stör er på” hos varandra, såna småsaker man irriterar sig på men accepterar att leva med ? om du förstår vad jag menar! Tror vi alla har såna ? kan ju ge exempel på att min pojkvän typ kliver ur kläderna och låter dom ligga där dom hamnar..”

Jag tycker att Linus och jag är ett drömpar, men det beror såklart på att han är mannen i mitt liv och jag älskar honom så oerhört mycket. Fast jag kan LOVA att det finns saker som vi stör oss på hos varandra. Jag frågade Linus om han ville ställa upp och skriva vad han känner om mig, så här kommer hans irritationsmoment.

* Att Jane städar hela hela tiden!! Känns som att man inte får komma hem när dammsugaren är igång…

* Att Jane blir arg eller irriterad väldigt lätt. Kan vara att jag prasslar med en påse så brinner det till hos henne.

* Att Jane blir stressad och irriterad så fort jag ska raka mig. Då säger hon att hon måste städa hela huset för allt känns plötsligt stökigt!

* Jane är mörkrädd vilket gör att jag ALLTID måste göra välling om det fortfarande är natt. Hon vägrar att gå ner…

När jag läste Linus åsikter om mig så tog jag en riktig funderare om vad jag stör mig på hos honom. Här kommer dom.

* Linus är SÅ långsam, eller så är det jag som har väldigt bråttom, men det gör mig stressad ibland.

* Att han inte är lika pedant som mig, det skulle underlätta så mycket! För mig är köket stökigt om det ligger smulor på bordet, men så känner inte Linus.

* Att Linus har någon inbyggd klocka att han måste raka sig när jag har storstädat badrummet…

* Att kläderna lämnas kvar där han tog av sig dom. Är jag ensam om att ha det så??? Det kan göra mig vansinnig!

Även fast vi har saker som vi stör oss på hos varandra, så är det aldrig något som tar över. Jag kan bli irriterad i några minuter men sen är det borta. Jag försöker ofta tänka att jag har valt HONOM då får jag liksom ta hela paketet. Jag är långt ifrån perfekt och han har accepterat mig. Men visst stör man sig ibland, det gör man, men ändå med så mycket kärlek.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. CarolineK

    Åh haha var verkligen jätteroligt inlägg! Känner precis som du, man kan ibland nästan få ett litet pirr i magen av dessa små irritationsmoment, det är egentligen bara av kärlek ?