janemarina

Vlogg – Övning för magen

Nu ni! jag delar ju med mig mycket av min träning så kände att det var dags att dela med mig av en favoritövning för magen. Kan tillägga att Melina gillar den också! väldigt mycket! Det här är ett kort videoklipp och kvalitén är inte så bra men det kommer att bli bättre! 

Den här övningen gör jag nästan varje dag och den har verkligen hjälpt mig att återfå styrkan i min mage. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. janemarina

    Hej Sanna? Såg att du blev ledsen att jag inte godkänt och svarat på din kommentar. Du postade kommentaren igår och jag svarar alltid så snart jag hinner. Hoppas att du förstår? Du har ju en liten där hemma och vet att man vill ge all sin tid till dom!

    Till din fråga. Jag tycker att du ska lyssna till dig kropp. Känner du dig redo? Orkar din kropp? Har dina magmuskler gått ihop än? Om inte så börja med plankan. Det är verkligen en riktigt bra magövning? Lycka till! Kram?

  2. Sanna

    Vad ledsen jag blir när jag inser att min kommentar jag skrev här på detta inlägg för ett par dagar sedan inte godkänts o publicerats av dig. Att du väljer bort kommentarer med frågor för att du tydligen inte orkar svara på dem… Det kostar läsare o inte lär jag fortsätta följa dig. Tråkigt!!

  3. Sanna

    Hur snart efter förlossning vågar man på sig att göra sån övning? Min dotter fyller 1 nästa vecka o jag har inte kommit igång med träningen än pga tidsbrist ( + att jag inte vet hur jag vågar sätta igång) men jag är SÅ sugen på att komma i form…