janemarina

Menstrosan

Idag har jag stått i min garderob och rensat nästan halva dagen. Så mycket som inte används längre. Dock så fanns det en låda som tog extra mycket tid. Troslådan! Har ni också såkallade ”menstrosor”? För det har jag!

När jag får min roliga vecka så vet jag precis vilka trosor som duger och inte duger till att användas under den veckan. När jag rensade lådan så insåg jag att fylla på med nya fina underkläder. Det kändes som att jag tittade ner i en ful, utsliten påse med massa gamla tyger. Så grått och trist!

När jag köpt nya underkläder så känner jag mig alltid mycket finare på något sätt. Ska passa på att shoppa nu när vi snart åker utomlands! Och även menstrosor kan vara fina! Jag brukar köpa fina på hm och Gina Tricot och dom håller sig fina ganska så länge.

Nej, idag rensades i alla fall fula gamla ”menstrosor” ut. Behöver få in nytt och fint. Bekvämligheten i dom kan vara lika underbara fortfarande, men nej, dom går verkligen sååå bort! Inte en gnutta charm i dom.

Är jag ensam om att ha en ganska ledsen troslåda? Haha!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gabriella Joss, 20 år, fru, toppbloggare och mamma

    Jag är lite tvärtom och ser till att inte ha "sköna" trosor i skåpen, haha ? om man har dom så använder man dom ju heeela tiden så bättre att bara ha snygga så att man inte kan dra på sig annat, hihi. Så rensar med jämna mellanrum! KRAM

  2. emiliaparon

    Haha nej du är långt ifrån ensam!! Jag har en hel låda men fina färgglada spets trosor och så har jag då menstrosor.. Känner att jag kanske borde rensa med, ser verkligen ut som 15 människor dött i min menstros-låda??

  3. Theessans

    Nu när jag är gravid k vecka 40 och de tidigare 4 veckorna har jag handlat så fula mormortrosor som är så sköna att ha.. Dessa kommer jag kasta ut efter förlossningen haha!! Samt alla tråkiga trosor som man haft i 100 år känns de som ? så jag känner igen mig haha

  4. Jarske

    Jag har inga speciella menstrosor, men däremot skulle jag också behöva köpa lite nytt till troslådan! Men det får bli efter graviditeten, så jag vet vad som passar och inte, haha.

  5. annelie

    HELA min underkläderslåda behöver uppdateras med båda bhar trosor och strumpor. Känns som jag haft samma underkläder i 20 år hahaha.