janemarina

Frågestund

God morgon från oss!

Jag tänkte starta den här söndagen med en frågestund! Ställ era frågor och tankar som ni har så får ni svaren i en lång härlig lista ikväll. Hur låter det?

Fin söndag på er! Jag ska ut och hålla i samfällighetens städdag… Hade gärna sovit lite längre och myst framför nyhetsmorgon, men plikten kallar. Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. annelie

    Juste! Vi har ju tänkt att flytta ut till vagnhärad! Om jag inte minns fel så var jag att ni bor i trosa där omkring? Kan du inte skriva vad ni gillar att bo där? Eller kanske inte gillar? Lite allmänt om ni trivs, vill ni flytta därifrån osv? ? kram

  2. annelie

    Vilka bloggar läser du? ?
    Om du fick bestämma hur ser ditt liv ut om fem år?
    Hur går det med forever living för dig? Jobbar du fortfarande med det?
    Hur ser en typisk lördag ut för er familj?
    Hur är Melinas sömn på natten? När somnar respektive vaknar hon? Sover hon hela nätter?
    När tror ni att ni kommer låta henne börja sova i eget rum? (Själv kommer nog Jonathan få sova i vårt rum, men i egen säng, tills han blir närmare två hehe då vi bor i en två och tänker att nästa flytt blir till drömhuset!).

    Kram på er.

  3. Amanda

    Hej Jane tack för en super blogg. Grattis till din examen. Jag har precis som dig en liten plutt här hemma på 7 månader och precis skrivit klart mitt examensarbet. Så jag undrar hur gick oppeneringen för er var examinatorn hård och ställde en massa frågor? #nervöstjej ?

  4. Ida

    Hej fina! Jag vill egentligen bara höra hur någon annan hade resonerat och tyckt.
    Jag är nyss fyllda 20 år och bor tillsammans med min 25 åriga pojkvän. Vi har vart med varandra i ca 3 år.
    Jag har länge velat ha barn, nästan så jag är desperat. Vi känner väl att vi inte är där än, eftersom vi bor i en etta och inte har möjligheterna än på ett tag.
    Min fråga är vad du tycker är viktigt att "ha" innan man gör ett försök till att skaffa barn. Måste man ha drömvillan och allt det där klart?
    Måste jag se till att plugga till det jag vill bli innan jag skaffar barn eller är det något som man skulle kunna göra eventuellt under mammaledigheten, utbildningen är 1 år. Jag har nämligen fast arbete som personlig assistent trots att jag inte är utbildad. Jag hade väl tur kan man säga.
    Men det är ett nattjobb och inget jag skulle vilja gå tillbaka till efter att jag fått barn, därför känner jag lite press med att utbilda mig då jag vill fortsätta som personlig assistent och även ha möjlighet till att få ett 100 % jobb. Mycke flummig "fråga" haha… Vill bara höra hur någon annan hade resonerat! Kram till dig och din söta dotter <3

  5. Josefine

    En lite privat fråga, men har du sillikonbröst?
    Hur gör ni för att Melina ska somna?
    Hur ofta städar du följande:
    – Badrummet, toa handfat
    – Dammar
    – Dammsuger
    – Tvättar golven

    Tack för en jätte bra blogg ☺️?

  6. Hanna

    Du verkar va en riktigt härlig och stark person! Har du några tips för att få bra självförtroende och självkänsla? ?