janemarina

15 dagar kvar!

Äntligen måndag! Jag tycker verkligen om måndagar för det är ”starten på något nytt” allt kan man inte påverka men mycket går faktiskt att planera! Jag tycker om att göra måndagar till extra bra dagar med lite småknep för då brukar resten av veckan flyta på.

Idag ska vi förhoppningsvis få hämta våran vagn. Hoppas hoppas! jag längtar verkligen efter den! På eftermiddagen ska jag och Linus på ett möte. Det har stått skrivet i kalendern i snart två månader så äääntligen!!

Nu väntar frukost och sen ett pass på gymmet! Och vet ni, nu är det bara 15 dagar kvar till vi åker utomlands. Gissa om jag längtar! Hela min kropp skriker efter värme, sol och bad!

Fin måndag på er! Gör den till något speciellt! Har ni något kul inbokat? Kram

En smoothie som jag drack i lördags! Så god! Innehåller kokosmjölk och hallon. Min absoluta favorit kombo!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Hej!

    Din blogg är nominerad i tävlingen Årets Babyblogg 2016. Vi har gått in i nästa tävlingssteg och nu är det dags att samla röster! Be dina läsare rösta på dig här: http://blog.babyshop.se/arets-babyblogg-2016/rosta-pa-arets-babyblogg-2016/!

    De fem bloggar som har flest röster den 29/5 klockan 23.59.59 går vidare till Juryomröstningen! Du har chans att vinna 5000 SEK att handla för i vår webbshop samt tillgång till vårt instagramkonto med över 22.000 följare i några dagar!

    Lycka till!

    /Sofie på Babyshop

  2. Lycklig

    Härligt med resa! Vi åker om 6 veckor till Turkiet, sen reser vi till Thailand i höst oxå ?
    Min måndag kommer bestå av jobb och inte så mycket mer än hem efter och laga mat och ta hand om barnen som har träningar under em. Kram på dig!