janemarina

Tre saker som gnager

Den här dagen har verkligen sprungit undan. Har ändå hunnit med en hel del. Vågar knappt säga det högt men jag ser fram emot lite regn i helgen så att jag kan ha en dag och fixa alla papper som ligger hullerombuller här hemma! Sånt kan verkligen göra mig knäpp! Måste verkligen ha ordning och reda!

Ikväll har jag gått runt med klump i magen och tänkt på tre saker som gnager på något vis.

• Tänkt över livet, att vi alla är här på lånad tid. Vi vet verkligen aldrig när våran dag är den sista (sorry om jag ger er kvällsångest) Därför är det så sjukt viktigt att vara tacksam och verkligen njuta av varje dag! Nästa vecka ska vi på begravning och ta ett farväl och jag får sådan ångest av bara tanken.

• Jag njuter av att vara klar med skolan! Så overkligt! Har dock fortfarande lite svårt att komma ner i varv vilket känns jobbigt… Tips mottages hur man varvar ner.

• Våra bilar har börjat krångla och det innebär en massa utgifter vilket känns jättetrist!! Speciellt när vi hade sett fram emot att köpa annat.

Hoppas att ni inte blir deppade av kvällens inlägg haha. Kram och godnatt på er!

Psst. Imorgon väntar något spännande…

Chokladen på fatet är Linus! Han vill ha något gott när vi ser film. Jag däremot dricker nya lokan frozen yoghurt. As god!! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. seagullcrying

    Nej jag tycker det är fint att du delar med dig hur du känner för jag tror att det är viktigt att man ventilera sina känslor, risken är annars stor att man går och bygger upp det inom sig.
    Jag hoppas att det blir bättre när du vaknar upp idag och att klumpen är borta om inte annat den värsta klumpen <3

  2. Therese

    Förstår dig i första punkten. Förlorat två kusiner, den ena lika gammal som mig i en bilolycka för 9 årsen i år och en yngre kusin i cancer för 2 årsen i år och denna tanke på att det kan hända vem som helst nått hemskt ger mig ångest! Speciellt att det kan hända mina barn nått!
    Men det är något jag kämpar med att lära mig hantera!

    Hitta hit via instagram ??