janemarina

Min kropp mår bättre än aldrig förr

Det går inte en dag utan att jag dricker aloevera. Den har verkligen fått min kropp, men framförallt min mage att må mycket bättre! Även mitt hår och mina naglar växer som aldrig förr.

Även fast jag är klar med c9, F1 och F2 så har jag valt att fortsätta ha ett c9 tänk i min kost. Jag kör en smoothie om dagen för jag har insett hur bra jag mår av att äta ”lättare” mat. Och vet ni något jag aldrig trodde att jag skulle bli av med? Jo, suget efter smörgåsar! Äter nästan aldrig bröd längre!

Det kan låta överdrivet och klyschigt, men jag är verkligen så glad att JAG valde att köra detta och jag önskar verkligen att jag kunde få er som tvivlar och tvekar att prova detta, för jag är övertygad om att ni kommer att känna detsamma som mig!

Jag kommer att lägga en beställning i veckan. Bara att ni hör av er om ni vill ha mer information och kanske är sugna på att komma i form nu när sommaren faktiskt är här, eller att ni bara vill rensa ur kroppen helt enkelt!

Min mail är: [email protected]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Jag håller med om aleoveran! När jag drack det fick även jag en super bra mage och starka naglar och hår. Nu dricker jag varmt vatten med citron i varje morgon som fungerar som detox. Såklart ekologiskt citron ?