janemarina

Mina håriga härliga ben

Passade på att sola idag när Melina låg och sov. Kände mig sådär sommarfin innan jag plötsligt såg min vinterpäls på benen haha! Är jag den enda som är lite lat på att raka benen under vintern? Eller lat vet jag inte, det glöms liksom bort och prioriteras bort när man har några få korta minuter till att duscha.

Det känns liksom inte lika viktigt och sen tänker jag inte på det för mina hårstrån är så ljusa, men nu måste benen göras sommarfina!

Om en stund ska vi åka på 30 års firande och ikväll väntar grillkväll hemma hos svärmor. Även fina systeryster tittar in framåt kvällen. Vad har ni för planer? Ligger ni och glassar på stranden?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Jag försöker att vaxa mina ben under höst, vinter, vår. Så får man färre hårstrån på benen att tänka på under sommaren. Jag vaxar mig typ 1 gång i månaden då och sedan rakar jag benen på sommaren.. jag tycker att man inte behöver underhålla benen lika ofta då på sommaren eftersom jag gjort förarbetet innan… ?

  2. CarolineK

    Det är sällan jag rakar mina ben nu för tiden ? Sista veckorna under graviditeten var jag verkligen "baby gorilla", men oj vad det uppskattades när jag väl tog tag i det!

  3. Emilia

    Jag orkar inte raka mina ben, så sjukt onödigt under vintern när man kan lägga tid på annat ? Håriga ben håller värmen bättre haha ? Du är så himla go! ?