janemarina

Följer och avföljer

En sak som irriterar mig något enormt just nu är att flera börjar följa mig ena dagen och slutar den andra dagen. Och så följer dom och avföljer igen. Det är som att man inte kan bestämma sig för om man ska tycka om mig eller inte. Vad är grejen?

Hädanefter kommer jag att blocka de som gör såhär. Kände att jag ville ha det sagt! Trots allt så är det MIN sida och där vill jag ha personer som VILL följa mig för den jag är och ingenting annat. Kan man inte bestämma sig så har man inte någonting där att göra!

Så! Då var den lilla saken ur världen!

Nu ska jag och min lilla mysefia ut på en solig promenad.

Såhär gosade vi igår när pappa kom hem från jobbet. Bästa stunden dagen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. johannaisabella

    Jag stör mig jättemycket på detta beteende som jag främst märker på instagram. Följer aldrig såna, blir bara irriterad! Många företag håller på så också och det får mig att bli negativt inställd till dem, så det blir ju helt fel! Kanske inte riktigt det de var ute efter hehe…

  2. Petra - Tappakilon.com

    Stör mig också på det! Tror det är för att dom vill få fler följare. Har också börjat blocka nu eller försöker ignorera.

  3. Jarske

    Det är rätt vanligt att folk gör så på instagram också, tror att det kan ha att göra med uppmärksamhet. Alltså, typ "Gör jag så här så syns jag, och då kanske hen börjar följa mig tillbaka", om du förstår hur jag menar? ?

    Mysig bild! <3