janemarina

Tårögd och pirrig i hela kroppen

Nu när jag sitter och skriver detta så pirrar det i hela kroppen på mig. Jag är alldeles tårögd och förstår inte att jag faktiskt åker in till skolan för sista gången idag. Två år har gått och jag står färdig som samordnare inom assistans vård och omsorg. Dvs, jag får börja söka chefsjobb inom vården. Det är så overkligt! Och vet ni? Det jag längtat mest efter är att ÄNTLIGEN få vara mammaledig på riktigt.

Hur ser planen ut idag då?Jag och min vän Nina ska redovisa vårat examensarbete. Vi har skrivit om kopplingen mellan stress och feedback från mellanchefsnivå. När redovisningen är klar så ska vi få våra betyg och liknande. Sen ska jag hem och fira i bubbel. Åh, tänk att den här dagen äntligen är här! Ofattbart😍

Tänk att när jag började plugga så var Melina bara två veckor gammal. När jag satte mig vid skolbänken igen så hade inte ens mina blödningar efter förlossningen slutat haha, men jag klarade det! Så jävla stolt över mig själv! Ni som idag gör liknande resa som mig! Ni är grymma! All pepp till er.

Nu måste jag sluta skriva om jag ska hinna förbereda mig inför redovisningen. Ha en underbar fredag bästa ni så hörs vi lite senare!

Kramis!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer

    Du är så grym! Jag pluggade de första 5 månaderna av min dotters liv ? Första skoldagen var dagen innan hon föddes – föreläsaren frågade varför jag hade pallrat mig dit alls & menade att det hade vart helt godkänt att jag var hemma trots obligatorisk föreläsning! Men jag trodde ju bestämt att jag skulle gå över tiden ändå, men nejdå, hon kom på beräknat datum! Jag lyckades dock aldrig få in träning i det hektiska plugg-livet. Stort grattis till examen!! ?

  2. Caroline

    Jag hittar så mycket pepp på din blogg! Känns underbart att höra att det går! Jag har BF om en vecka, har en uppsats som ska in i början av juni, två kompletteringar nån gång i juni och ska sen skriva min c-uppsats under tiden jag är hemma med bebis (inlämning i mars)…… Och du ger mig hopp och styrka! Jag ska fasen också klara det här ?