janemarina

Glömt att duscha…

Jag vaknade idag av att allt hår låg kvar på en sida. Fettigt, risigt och tovigt. Började fundera när jag hade duschat och kom på mig att det var i onsdags… Inte så bra Jane!

Det märks att det är sluttampen i skolan för stressigt är det. Jag har ALLTID varit mån om att verkligen ta hand om mig, men de två sista veckorna har verkligen flytit ihop. En enda stor sörja i huvudet! Det märks inte så stor skillnad om det är måndag eller fredag. Vart jag än vänder mig här hemma så är det papper och böcker som ska pluggas på.

Det blev i vilket fall som helst en lång dusch imorse. Lilla Melina satt och plaskade vid fötterna och tittade på mig som om jag vore en stor jätte!

En dusch mindre såhär ibland är ju inte hela världen. Tyckte trots allt att jag ändå känt mig fin de här dagarna och Linus har inte klagat haha!

Skulle bli glad om jag hörde att det vore fler än mig som gjort samma sak…🙈

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. CarolineK

    Händer tyvärr för ofta här hemma att duschen kan bli en prioritering långt ner på listan.. Men håret mår väl bra av lite naturliga fetter ibland ?

  2. maalins

    Haha du är inte ensam om detta. Jag har inte duschat sen söndags men ska ta en välbehövlig dusch när J kommer hem ?
    Hoppas att du får en fin dag, kram!

  3. Therese

    Kämpar med två sjuka barn här hemma varav den ena hostar tills hon kräks och den andra samtidigt fått första tänderna ? Så ja en dusch? Kan det ha varit i fredags kanske? Blivit hostad, nyst och dregglad på sen dess ??