janemarina

Tidigare relationer

Jag har fått frågor där ni vill lära känna mig bättre. Där ni vill veta om mitt och Linus förhållande, men även om mina tidigare relationer.

Min första riktiga kärlek träffade jag när jag var 16 år. Upp över öronen kär och jag var sååå säker på att vi skulle gifta oss i framtiden, köpa hus och få en pojke som vi skulle döpa till Casper.

Men det blev inte alls så. Vi bråkade och bråkade. Emellanåt så var vi galet kära så vi fortsatte ändå, men tillslut så gick det inte längre och vi valde att gå olika vägar i livet.

Jag har nog alltid varit relationstypen. Känt mig trygg ”att ha någon” och av den aspekten så är det ju lite fel. Mina relationer innan Linus var oftast relationer där man umgicks som flickvän och pojkvän, tyckte mycket om varandra, men egentligen inte mer än så.

Vid ett tillfälle så bestämde jag mig för att vara singel. Att jag behövde få vara ensam och faktiskt lära känna mig själv. Vem är jag utan pojkvän? Jag insåg snabbt att jag trivdes i mitt eget sällskap och hade inte alls något behov av att bli bekräftad och känna trygghet hos någon. Den fick jag genom att faktiskt bara vara jag.

Månaderna gick och när jag var 20 år så träffade jag Linus och det var underbart! Verkligen kärlek vid första ögonkastet. Så självklart på alla plan! Kärlek och en bästa vän.

Jag är glad idag att jag vågade vara ensam. Lära känna mig själv för det har förstås gjort att jag är den jag är idag. Detsamma har jag sagt till Linus. Jag är så glad att han också haft tidigare relationer. Det skapar på något sätt en trygghet mellan oss. Inte alls svartsjuka över att man träffat andra, för hur man än väljer att se på saker så har den man väljer att leva med, faktiskt träffat andra innan man hittade varandra. 

Det blev lite sidospår, men svaret på er fråga. Jag har varit singel, haft en första kärlek och träffat min livs kärlek.

Berätta gärna om hur ni lever idag. Är ni sambos, singlar eller gifta?☺

Tänk att här är han. Mannen som har verkligen vill gifta mig med, få fler barn med och leva livet med helt enkelt. Livets bästa vän!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. CarolineK

    Vi är sambos, bröllopsplaner ☺️ Firar 6 år tillsammans i juni och har hängt ihop sen jag var 18 ? En dotter tillsammans, han har även en dotter sen tidigare ?