janemarina

Inred som mig!

Ni är så fina och kommenterar så fint om vårat hem varje gång jag lägger upp en bild så jag tänkte dela med mig av lite enkla och billiga knep som verkligen kan piffa upp hemmet och som dessutom kan ge er lite mer av min stil för er som gillar den.

Det bästa med min inredningsstil är att den faktiskt inte är så dyr. Med enkla knep kan jag inreda väldigt fint! SÅ! Några av mina bästa tips!

● Doftljus. Det finns billiga varianter som är minst lika prisvärda och fina som många onödigt dyra. Ljus skapar verkligen lite lyxig känsla i hemmet.

Det här är ett doftljus från city gross. 30 kr! Som hittat!

● Inredningstidningar. Det kan verkligen piffa upp en gammal korg eller ett vardagsrumsbord mycket! Brukar även ha dom som inredning till vissa bilder, i badrummet och i gungstolen.

● Tallriksunderlägg. Vi använder inte dom enbart till middagar utan även som prydnad under vaser och ljusstakar och så! De här är från Ica maxi och kostar 20 kr st!

● En stege. Ni kan få den helt gratis om ni går ut i skogen och väljer att snickra själv. Finns bra videos på Youtube om hur man gör. Den kan man ha i badrummet, sovrummet ja verkligen vart som. Så fint tycker jag!

Den vita har vi fått av mamma. Vi har den i Melinas rum.

● Gammalt fönster. Vi har några stycken i vårat hem och det gör ju så mycket tycker jag. Höjer verkligen myskänslan och gör hemmet lite mer personligt. Det går att hitta på loppis för 50 lappen!

Det fönstret är köpt för under hundringen! KAP!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Best4Baby

    Bra tips? Skall ta och plocka fram lite underlägg! Ljus gillar jag, söeciellt på toaletten, det ger genast en lycig känsla! Stegen kunde man ju be mannen fixa ihop…?