janemarina

Bråk på morgonen

Eller jag skulle kanske inte kalla det för bråk, men vi tjafsade i alla fall. Mina ögon var så fruktansvärt tunga imorse och så även Linus. Melina låg och pratade bredvid och blev tillslut otålig och ville upp. Men båda två ville verkligen sova vidare och väntade innerst inne på att den andre skulle gå ner med henne, men båda låg kvar och blundade och låtsades som att vi sov.

Så frågar Linus om jag kan gå ner med henne och jag svarar tillbaka att det har jag gjort 5 dagar den här veckan och Linus fortsätter med att han har ont i huvudet och precis där kom tjafset igång. Så jäkla typiskt!

Det är verkligen så lätt att det uppstår irritation när båda är trötta och vill sova. Det är ett under att det inte händer oftare hemma hos oss för mitt morgonhumör är inte så trevligt. Jag vill helst att man låter mig vara ifred tills jag fått dricka kaffe.

Det slutade med att jag gick ner med Melina och åt frukost och sen var det tjafset ur världen.

Tips! Linus och jag brukar inte bestämma vem som ska få upp med våran morgonpigga tjej för oftast så faller det så naturligt. Men uppstår sådant här ofta så bestäm kvällen innan att lördag är din sovmorgon och söndag är din partners.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cassandra

    Vi bestämmer på fredagen vilken dag som är vems sovmorgon! Vi båda älskar att sova så annars hade det blivit sådär varje helgmorgon. Men då får du sova längre i morgon då, för då är det ju din tur ?