Ex on the beach – janemarina

janemarina

Ex on the beach

Alltså! Igår kväll låg Linus och jag och tittade på programmet Ex On The Beach. Vanligtvis så brukar vi sova vid den tiden, men igår orkade vi inte kliva upp ur soffan. I vilket fall som helst, det var ju underhållande, men en aning patetiskt! Herregud! Vi sa att det är verkligen otroligt hur olika liv man kan leva. Tjugofem åringar som kan vara så sjukt olika. Medan programmet gick så plockade jag upp Melinas leksaker i vardagsrummet, förberedde ersättning om hon skulle bli hungrig på natten och Linus kollade runt på nätet efter nya köksknivar. Snacka om kontraster!

Aja, som tur är får alla människor själva välja hur man vill leva sina liv. Det är inget som jag vill lägga mig i. Nu väntar en promenad och sen ska jag och mysefia äta lunch!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.