Mina smultronställen – janemarina

janemarina

Mina smultronställen

Jag tror att alla människor har en eller flera platser där man trivs sådär riktigt bra. Ett smultronställe som man älskar att åka till eller så har man turen att platsen ligger en nära till vardags. Jag tänkte bjuda på mina tre bästa smultronställen. 

1. Bilen. Det är verkligen ett “rum” där jag kan känna sån harmoni, glädje, sorg, energi osv. Mina flesta idéer kläcks i bilen. Jag känner mig alltid tio kilo lättare när jag fått åka bil och rensat mina tankar och ni vet energin som uppstår när man höjer volymen på musiken till MAX och sjunger med, Visst är det oslagbart?

2. Mina föräldrars bastu. Jag bastar inte så ofta där, men när jag väl gör det så renar jag verkligen kropp och själ. Det kan låta klyschigt, men jag kopplar verkligen bort allt i den bastun och känner mig alltid som ny när jag kliver ut (och aningen svimfärdig)

3. Linus famn. Hur man än vill se det som en plats eller inte, men det är verkligen platsernas plats. Kan gråta oavbrutet och känna hopplöshet, men när jag kryper upp i den famnen så förvinner all ångest, oro och mardrömmar.

Har ni något smultronställe?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. annelie

  Mina är:

  1. I sambons famn (såklart) högt upp på listan 😃

  2. I bilen

  3. Badkaret

  4. Balkongen.

  Kan du inte skriva ett inlägg om vilka bloggar du följer? 😃

 2. moaandersson

  Åh ja! Mina smultronställen är:
  1. Min säng i mitt rum här hemma hos mig och mina föräldrar, stället man oftast hänger på när man är tonåring,
  2. I min pojkväns armar, som du säger all oro och liknande försvinner när man känner sin kärleks närvaro.
  3. Vårt badkar här hemma, haha! Jag kan ligga i badkaret i över 3 timmar, när vattnet blir kallt drar jag bara ur ploppen och när allt vatten är borta fyller jag bara på det igen! Så skönt att bara ligga där i och inte tänka på någonting alls. Ställa datorn på toalett stolen och starta en film!