Tre saker som jag föll pladask för – janemarina

janemarina

Tre saker som jag föll pladask för

Eftersom att Linus och jag firar 5 år den här helgen så tänkte jag berätta tre saker som jag föll pladask för hos honom. Ni kommer säkert att tycka att jag är lite barnslig. Men det kommer verkligen rätt från hjärtat!

1. Hans tänder eller snarare hela hans leende. Verkligen så sjukt charmigt. Och plussa då på skrattet, humorn och det där leendet. Japp! föll ju pladask!

2. Han var så “rockig”. Lite halv trasiga jeans och coola T-shirts. Stilen var liksom lite obrydd. Plus att han öppnade ölen med sin ring som sitter på långfingret.

3. Tatueringarna! Behöver ju inte säga mer! Och lägg då till stora armar…

Det här är ju mycket av det yttre, men oftast är det just det man ser allra först. Men snabbt, efter typ två sekunder så såg jag det där STORA HJÄRTAT som är så omtänksamt, så varmt och speciellt. Då behövdes inte så mycket mer.

Om ni vill får ni väldigt gärna berätta vad ni föll för hos era pojkvänner /flickvänner/män , ja ni förstår☺

Den här bilden är tagen tre månader in i vårat förhållande. Här byggde vi en koja av alla kartonger som vi plockat nya möbler ur.

Ja ni ser ju själva. Jag är en lyckans ost.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.