janemarina

Morgonbus och gos

Morgonbus och gos här hemma med livets bästa tjej! Jag älskar verkligen söndagar. Vad ska ni göra idag? Här hemma ska det tvättas, städas och pluggas som vanligt. Studierna tar verkligen sin lilla tid nu när det går mot slutspurten!

Sen måste jag förbi apoteket och köpa en sug till Melinas näsa. Stackaren är verkligen genomförkyld. Får så ont i hjärtat av hennes snor som rinner och långa hostattacker. Era husmorstips mottages väldigt gärna!

Kram och fin söndag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. fiinlandia

    Har hört att man ska sova mwd vitlöksklyftor under sängen i vattenbad, det ska rensa luftvägarna och göra att man andas lättare vid förkylning. Hoppas lilltjejen kryar på sig snarast ?

  2. Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -

    Usch så jobbigt med en liten snorig näsa ? Har tyvärr inga husmorstips att ge gällande snoret… Jag har gett koksaltlösning för att skölja lillens näsa när han varit förkyld, annars som sagt snorsug och sova högt med huvudet har hjälpt. Däremot har jag ett tips för hostan! När hon ska sova för natten ställ in en kastrull med kokande vatten och klyfta i lök i den och låt stå. Hjälper faktiskt!

    25:årig morsa till Oliver, ett år. En gemytlig blogg om barnmode, inredning, en dos vardagspuls och saker nära hjärtat <3