janemarina

Ångrar det helt och hållet

Måste säga tre saker som jag verkligen ångrar att jag köpte! Förstår liksom inte vad jag tänkte på. Varför hade just dessa fastnat på hjärnan?

1. Jag köpte en gammal symaskin som inte fungerade som jag skulle ha som prydnad, men den blev bara helt fel! Blev snarare spökkänsla i hela rummet.

2. Moonboots. Asså visst är dom sköna men man ser seriöst ut som en astronaut i dom. Hade jag tänkt gå ut i dom på stan? Äh jag vet inte, men jag förstår verkligen inte.

3. Den sista är ingen sak, men kostade ändå. Det var en fondvägg som vi tapetserade när vi flyttade in i vårat hus. Den fick sitta uppe i tre veckor, sen ångrade jag mig jättemycket och ville inte se den mer! 

En annan sak som jag faktiskt hade kunnat vara utan var en systemkamera. Köpte en för flera tusen och trodde att jag skulle bli proffsfotograf eller något haha, men det slutade mest med att den samlade damm så nu är den såld!

​Har ni köpt något väldigt onödigt?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. CarolineK

    Jag förälskade mig i en JÄTTE vacker tekanna med två likadana koppar.. Ingen jättepeng då jag köpte det begagnat, men har mest stått och tagit plats i skåpet och stått oanvänt för det mesta.. ?