janemarina

Varför bloggar jag?

Det är något unikt med att blogga. För oss som har huvudet fullt med tankar, kropp så full med känslor, då har bloggen blivit en underbart verktyg att få skriva av sig. Jag skulle förstås kunna skriva i en dagbok, men vet ni? det här är en dagbok för mig! Mina riktiga hemlisar som jag inte vill att någon ska veta. Dom håller jag tyst om och skulle dessutom aldrig skriva ner!

Många skrattar till när man säger att man har en blogg. Reaktionen är lite som att ”ja ja en till som bloggar…” men det krävs en hel del tid OCH planering för att blogga. Det är inte ett knapptryck och sen kommer inläggen en efter en. Sen ska vi inte glömma det viktigaste, inspirationen till att hitta saker att blogga om. Bara det kräver en hel del!

Tänkte säga tre saker som gör att jag faktiskt än idag bloggar.

1. Utan tvekan responsen från er läsare! Ni lämnar avtryck här inne precis varje dag. Ni är mina kramar de dagar när saker känns tufft och ni ger mig tips och idéer till så mycket! Ni är grymma helt enkelt!

2. Att dokumentera på det här sättet är så kul! Älskar att gå tillbaka i arkivet och se vad som hände några år sedan. Det är verkligen minnen för livet!

3. Att kunna använda mina ideer och tankar till att inspirera er, hjälpa er, motivera er OCH givetvis tvärtom! Sedan att vara på topplistan gör det givetvis också SÅ roligt! Det är förstås en bekräftelse på att det jag skriver är intressant att läsa vilket verkligen är jättekul!

Höggravida jag, gottis och förmodligen i gång med att skriva blogginlägg.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.