janemarina

Mina träningsrutiner

Jag tänkte berätta lite om mina träningsrutiner. Hur jag fördelar dom under en vecka, vad jag gillar att köra och varför jag fullkomligt älskar att träna!

Ni som följt mig här på bloggen vet min resa som jag gjort med C9, F1 och F2. Den resan är oförglömlig och resultaten som jag har fått har gett mig STOR motivation att fortsätta resan. Men varför är detta så viktigt för mig? Varför har jag valt detta?

Att må bra psykiskt och fysiskt har aldrig kommit gratis för mig. Jag har alltid behövt ändra mitt tankesätt för att inte hamna i ”dippar” Och det var där som träningen för första gången kom in i bilden på riktigt. Känslan efter ett träningspass när jag är full av endorfiner är oslagbar. Man känner sig oövervinnlig och man får helt enkelt ett lyckorus. Klart att jag vill träna när jag känner så! Att kroppen sedan väljer att förändras, bli vältränad och fin är ju ett STORT PLUS!

Såhär kan en veckas träningsschema se ut för mig:

Måndag: Ben och Rumpa

Tisdag: Överkropp

Onsdag: Lättare ben och rumpa

Torsdag: VILA

Fredag: Kondition och lite överkropp

Lördag: Hela kroppen

Söndag: VILA

Och självklart är inte detta spikat i sten! Vissa veckor vill min kropp vila och då vilar jag, ibland känner jag bara för promenader och då blir det enbart det. Det är jätteviktigt att lyssna till kroppens signaler för risken blir annars att man går in för hårt, blir sjuk eller börjar tappa motivationen.

Träning ska ingå i livet som en möjlighet att tillämpa i vardagen för att må bättre. Det ska inte kännas tvunget och jobbigt för då faller en av de viktiga syftena bort, att man ska ha roligt under tiden!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Joanna

    Brukar du ha med dig Melina när du tränar? Är nyfiken eftersom jag också har en liten som jag funderar på att ta med på gymmet. ☺️ Kram