Före och efterbilder – janemarina

janemarina

Före och efterbilder

Det känns lite olustigt att posta dessa bilder. När jag knäppte dom var tanken att dom skulle vara mina. Helt privata. Men idag drog jag på mig samma byxor som innan jag drog igång med C9 och här ser ni dagens resultat. Jag blev chockad!! Och sjukt glad!

F2 är inte slut än och jag är SÅ glad över resultatet. Jag har fått tillbaka min kropp, jag äter hälsosamt, men unnar mig och tränar tre dagar i veckan. Jag är bara så glad och vill bara dela med mig av detta till er. Förstår inte att det är jag på båda bilderna.

Jag kommer att lägga en beställning snart så det är bara att höra av er om ni känner att ni blir sugna. Min mail är janekekki@hotmail.com

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Hej! Grymt jobbat! Jag blir väldigt sugen att testa. Kan man beställa eller vart får man tag i sakerna man behöver?