Hämtat ut paketet, vackra buketter och F2 i sikte – janemarina

janemarina

Hämtat ut paketet, vackra buketter och F2 i sikte

Kom hem med dessa idag! Så underbara! Obligatoriska fredagsbuketten. Kändes som att precis där och då så klev helgen in!

Hämtade ut en hel del paket! Fick nästan stå och skämmas när jag stoppade upp kön på posten. Har SÅ mycket fint att visa er.

Efter gymmet har vi myst hemma hos mina föräldrar och firat min lillebror som fyllt år. Det bjöds på tårta och massa gott, men jag stod över, klappar mig på axeln för det! Den här månaden har jag verkligen bestämt mig för att F2 ska bli grymt och ge RESULTAT!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.