janemarina

Stolt återförsäljare

Jag har funderat fram och tillbaka flera gånger om. Kommit med ursäkter som jag faktiskt inte kan komma undan med längre! Jag träffade min coach Jennifer som introducerade mig för Forever och nu är jag fast! Jag älskar hela konceptet!

Jag hoppade på och körde C9. Det ändrade verkligen mina kostvanor, mitt sätt att se på socker, vad jag faktiskt stoppar i mig. Redan efter den resan var jag så nöjd, nöjd i min kropp, nöjd över hur jag plötsligt känner mig så mycket piggare! Idag är jag klar med även F1 och snart klar med F2 och jag har nått min drömkropp. Att faktiskt kunna skriva ner dom orden och verkligen känna det i hela mig är helt fantastiskt!

Jag är min motivation, min inspiration och DU är din. Jag ser verkligen fram emot att nu börja på en ny resa! Det här är STORT! Jag kommer sakta att börja se mig efter personer som kanske är sugna på att jobba med detta. Jobba med mig. Tveka inte att kontakta mig! Och känner du att C9 eller F1 och F2 är något för dig. Jag och min coach hjälper dig mer än gärna att nå dit du vill.

Vilket lyckorus! Det här ska bli SÅ kul! Känner mig som en stolt återförsäljare, en stolt representant! Det här är en resa jag sent ska glömma. Sitter du där bakom skärmen och är nyfiken och vill höra mer så är min mail: janekekki@​hotmail.com Var inte rädd för att höra av dig, vore bara jättekul! Stor Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.