janemarina

Långa naglar och små barn

Tänkte prata lite om mina långa naglar. Det är många som har frågat hur det funkar då jag har en liten bebis. Och jag kan lugna er nyfikna med att det är inga problem. Hittills har det gått så bra och med det menar jag att jag inte råkat göra illa henne med dom. Det var ju orolig för precis när hon hade fötts, men det går så bra så!

Vill även tipsa om vad jag gör för att hålla dom ”rena” Jag använder en tandborste som jag borstar under. Att ha långa naglar är inte så renligt så lite kan man hjälpa till på traven!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ellinor

    Hej! Skulle du kunna skriva lite om att studera och ha barn, eller länka till ett inlägg om det är så att jag har missat det. Jag väntar mitt första barn i april och ska inte ta uppehåll ifrån mina studier och skulle vilja höra hur det går för andra ?

  2. fruthomsen

    Har funderat också lite på detta, då jag gärna hade velat skaffa mig lite längre naglar nu när jag är mammaledig. Passa på med tanke på att mitt jobb tillåter det inte ? Men undrar ju hur det skulle funka med blöjbyten och så.
    Skulle dock inte kunna ha såpass långa som du, men gärna lite längd för att känna sig lite finare.
    Försökt en tid att få långa naturliga naglar, men mina naglar är långt ifrån så starka så dem går bara av och flisar sig ständigt. Antar det kan bero på hormoner.
    Få se om jag kan få unnat mig lite finare naglar snart.