janemarina

10 höjdpunkter i vardagen

När saker är upp och ner så försöker jag ändå hitta det positiva i vardagen. Så tänkte berätta om det vackra ”det lilla” som sätter glädje i min vardag. Det där lilla extra som höjer och gör allting så mycket härligare, ja framförallt lite lättare.

Vakna bredvid mina två: Exakt det! Varje dag som jag vaknar upp bredvid mina hjärtan så är jag så oerhört tacksam och blir lika lycklig varje gång.

En lång god frukost: Äta god helg frukost framför nyhetsmorgon jag njuta av kaffet sådär riktigt länge. Det har varit tråkigt under C9 dagarna. Men snart så!

Fina sms, bloggen och instagram. Hur lycklig blir man inte av att få spontana fina sms av sina vänner? Jo as lycklig! Ord som värmer och berör ända ner i själen. Era fina kommentarer till mig varje dag om allt mellan himmel och jord. Att ni delar med er så mycket av era tankar och känslor. Blir liksom glad varje dag! 

Sötsaker: Just det! En godisskål framför en film. Det är ju lite av veckans höjdpunkt! det som sätter stämpeln på att nu är det helg!

Ett svettigt träningspass: Känslan efter ett lyckat svettigt träningspass är oslagbart. Endorfinerna är guld!

Min dotter: Känner jag mig nere så lyfter hon mig genom att bara le. Alla hennes framsteg, hennes skratt. Ja, hela hon!

Ett bad: När jag får möjligheten att låsa in mig ensam i badrummet. Ta ett långt bad, skrubba mig från topp till tå. Tända ljus och bara andas ut.

Göra mig fin: Att piffa till mig till fest är ju så kul! men tycker även att det är kul att göra mig sådär lite extra fin till vardags också!

Äta ute: Pizza smakar ju extra gott en tisdag! speciellt när det är lite spontant! Det sätter verkligen det lilla extra i vardagen.

Nybäddad säng: Nytvättade lakan, nybäddad säng, nyduschad familj och klockan är innan 21.30. Det ni! det är sådär riktigt härligt!

Vad har ni för ”lilla extra i er vardag”?

OCH ett nystädat hem är förstås också helt underbart. Då får jag i alla fall ro i kroppen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.