janemarina

C9- Före/Efterbilder

Så var jag äntligen i mål med C9! Det har gått bättre än förväntat! Nu ska jag berätta för er om den första delen i det hela.

C9 är verkligen en kickstart! Det är det första steget till att etablera nya hälsosamma vanor. Under dem här dagarna har jag följt ett strikt schema, men det har varit så enkelt att följa då allt står fint och tydligt i ett häfte. Jag har rört på mig varje dag och det är även en förutsättning till att det ska gå bra! jag har vägt och mätt mig så nu tänkte jag förstås dela med mig av min första resa i detta, den är ju inte klar än! För imorgon gör jag mig redo för nästa resa, F1! 

Mina mått dag 1:

Vikt: 46,3
Midja: 66 cm
Arm: 24,5
Höft: 87
Lår: 49,5

Och så dagens resultat!

Vikt: 44,8
Midja: 63
Höft: 85
Lår: 47,5

Jag är verkligen så nöjd! Men jag kan säga att väga 44,8 kg är för lite! Och som jag skrev i ett annat inlägg så är målet att gå UPP i vikt och det är nu den svåra biten börjar.

Det C9 har gett mig är framför ork! Jag känner mig så pigg och det var ett av önskemålen med detta! Nu är jag ännu mer motiverad och fokuserad att jobba vidare med min kropp! 

I nästa inlägg får ni ett erbjudande av mig! Håll utkik!!

Det här är dag 1 på C9

​Efter! Det har hänt en hel del och om inte annat så känner jag det! Märker speciellt runt magen, höfterna och låren.

Nu fortsätter jag med F1. Heja mig och alla oss som kör!

Är ni sugna på att också komma igång? Tvivla inte att ta kontakt med mig! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ylva

    Jättebra jobbat!
    Har också en dotter son är 5månader gammal och skulle också behöva en kickstart med min kost, har blivit så onyttig sen hon kom. Men vad menas med C9 och F1 som du håller på med?! Vad får man äta och inte osv?! Kan du inte berätta mer om de olika sätten?