janemarina

Mina mål med c9, F1 och F2

Jag vill starta den här veckan med att berätta om mina mål med hela fitnesskonceptet, c9 F1 och F2. 

Jag har fått till mig från alla håll att jag är för smal med att utföra detta, men sanningen är den att så mycket som jag kommer att äta under den här tiden gör jag sällan! Bara det kommer att bli en utmaning.

C9: Det är en kickstart för kroppen då du helt enkelt rensar kroppen på slaggprodukter. Mitt mål med första steget i programmet är att minska mitt sötsug som idag är enormt! Lever gärna på smågodis och pasta!

F1: När C9 är klart så går vi in i F1. Det är en fettförbränningsfas kan man säga. För mig kommer det fortfarande handla om att minska sötsuget och få in mer kondition i min vardag så att jag så småningom orkar mer. Som förälder så bär man hela hela tiden.

F2. Den här delen är den sista och den som jag absolut ser mest fram emot! Här handlar det om muskeluppbyggnad. Innan jag blev gravid så vägde jag 54 kg. Idag väger jag 46 kg. Och då var jag i min BÄSTA form Ever! Dit vill jag igen! Få tillbaka min rumpa bland annat. Helt klart ett av mina mål. Jag vet att bygga muskler inte sker över en natt, men som jag skrev innan så handlar det om att ändra sin livsstil.

SÅ! Mina mål:

* Orka mer i min vardag
* Få bort konstant sockersug
* Gå upp i vikt (i muskler)
* Få tillbaka min vältrimmade mage.
* Känna mig riktigt snygg naken!

Ni får jättegärna ställa frågor om detta om ni är nyfikna! Och är ni sugna på att börja! Ta kontakt med mig!

​Här var jag i bra form, mådde fantastiskt bra och kände mig sådär riktigt snygg! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carro

    Hej! Älskar verkligen din blogg! Du verkar vara en riktigt grym mamma? Jag själv har aldrig varit en träningsmänniska å älskar verkligen sötsaker precis som du. Har en dotter på 1,5 år å jag känner att jag verkligen skulle behöva träna nu sådär efter en graviditet för att få muskler igen. Har du några tips hur jag ska göra för att komma igång och hur det bästa sättet att träna på ett bra och smidigt sätt när man har barn? // Med vänlig hälsning, carro