janemarina

Bära, konka, minnas och orka

Det är så roligt hur tiden blivit så annorlunda sedan jag blev mamma. Förut tyckte jag att tiden aldrig räckte till (känner visserligen så fortfarande) men det som är så fantastiskt är jag gör samma saker idag som förut, men lägg till femton sysslor extra. Bära och konka på det ena med det fjärde. Minnas allt med amningshjärnan. Tränar och umgås med familj och vänner och är mamma till vår guldklimp. Livet är så föränderligt och man anpassar sig så snabbt. Och inte glömma nämna hur vi oerhört duktiga vi blir på att göra många saker samtidigt!!

Byter en blöja lite snabbt i ett av Ikeas inspirationsrum. Fort ska det gå!

En viktig sak att påminna sig om är att man INTE behöver hinna med allt och göra allt som man gjorde innan. Vissa veckor tycker jag att det är fruktansvärt jobbigt att bära och konka allt från bilbarnstol till matkassar. Man ska göra det man orkar och mår bra av. Våran tvätt har hängt på tork i en vecka på ställningen. Tänkte ta tag i det imorgon. Och vem bryr sig egentligen, jo man själv som stressar sig helt helt i onödan.

Vissa veckor orkar jag allt och lite till och känner mig helt oslagbar, men andra veckor så blir jag helt tom på energi. Gäller att lägga energin på rätt saker och saker som får en att må bra.

Känner ni er stressade i eran vardag? Vad brukar göra er stressad?

Här har ni den lugnaste människan jag känner. Alltid så sansad och klok. Mannen min.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.