janemarina

Stilla Sötsuget

Jag är en person som skulle kunna leva på smågodis, bulldeg och snabbmakaroner, men jag inser ju någonstans att det inte är bra i längden. Dessutom nu efter graviditeten så syns det på min kropp när jag fuskar. Det lägger sig på ett annat sätt än tidigare. Tänkte i alla fall tipsa om lite gott som stillar sötsuget när man vill äta en påse gott och blandat på kvällen när bonde söker fru börjar.

Loka! jag dricker bubbelvatten för det stillar verkligen sötsuget. Det är något hemligt i bubblorna. Jag dricker jättemycket te för det är både gott men ger även fettförbränningen en liten skjuts. Frukt är en självklarhet här hemma och äter nog två tre frukter om dagen. Och puddingen på bilden! Den äter jag på helgen när jag bestämt mig att ha godisförbud för den är himmelsk! Ni som inte provat den, GÖR DET!

En ruta mörkchoklad funkar också. Forskning säger ju dessutom att det är bra! men då är det en eller två rutor, inte halva kakan. Morötter är as gott och funkar jämt. Brukar ha med mig i väskan. Dock är jag lite skadad. Jag väljer helst att inte äta banan eller morötter en lektion för jag tror att det sätter igång snusktankar hos människorna runt omkring haha! Ja ni fattar!

Hoppas ni fick lite tips som ni kan använda er av!

Kram J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.