janemarina

Det var så hjärtskärande. Jag bröt ihop!

Igår fick Melina sin tremånaders vaccination. Hon satt så glad och nöjd i mitt knä så ovetandes om att dom snart skulle sticka henne. Kände mig så lugn i mig själv då jag själv inte har något problem med stickor och sprutor. Men så stack dom henne och Melina började gråta. Har aldrig hört det gråtet innan. Det var så hjärtskärande. Jag började gråta jag också och kunde inte hålla tillbaka tårarna. Känslan av att veta att det gjorde så ont för henne gjorde så fruktansvärt ont i mig. Det var som om någon plockat ut mitt känslorum från min kropp och bara stampade på dom. Med all kraft!

Jag är väl medveten om att det här inte kommer att vara första gången som jag blir ledsen eller som hon kommer att bli såhär ledsen. Och det är inget som jag behöver få förklarat för mig, jag fattar! Men att möta dessa nya känslor av att ens barn får ont, det var hemskt!!! Så så hemskt!

Igår blev Melina hela tre månader och jag kommer att minnas det besöket hos bvc för alltid. Det besöket bekräftade allt det som någonsin sagts om att det man känner som mamma för sitt barn, det är obeskrivligt. Det måste man uppleva för att förstå och det gör jag verkligen nu. Jag älskar denna lilla människa så att mitt hjärta värker emellanåt. Den känslan är fantastiskt och samtidigt gör den oss mammor så sköra för kärleken är så fullkomligt stor, så enorm.

Mammas lilla lilla hjärta♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenni

    Usch jag vet precis hur det känns. När dom tog blodprover på min lilla kändes det som att jag bokstavligt talat skulle gå sönder. Jag var tvungen att nypa mig själv för att inte springa fram och ta henne.