janemarina

Tre favoriter ur min garderob

Tema vecka här på bloggen! Jag tänkte bjuda på tre favoriter från min garderob varje dag. Vad tror ni om det? Ni kan ju försöka lista ut nästa veckas tema…

Hade precis som alla andra en period då Michael Kors väskan var ett måste. Skäms över hur mycket den betydde då för den använder jag inte så mycket som jag borde, som väskan faktiskt förtjänar.

Jag älskar den här toppen! så snygg och elegant på nåt vis, men volangerna tar liksom över så jag änvänder inte den. Men jag ska! Vid rätt tillfälle.. No vet dessa plagg man sparar på för att ifall att. Knäpp man är! Halsbandet är så läckert och det används ibland.

Dom här skorna köpte jag på en gata i Thailand där tyvärr kvinnor sålde sig själva. Jag vet inte hur jag hamnade på den gatan. L och jag gick runt och plötsligt så var vi på en sådan gata. Fick syn på en vagn där en man sålde dem här och andra snygga skor.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tessan

    Blusen var riktigt fin. SÅ jag!!! Använder du den inte sen, så vet du vem som är villig att köpa ? Har en väldigt lik fast i svart. Precis som du säger är de väldigt elegant!!!