janemarina

Pizza och idol = nya familjelivet

Idag väntar städdag på oss som bor i området. Jag sitter som ordförande i samfällighetensstyrelse och måste ju då förstås visa mig… Annars så har man ju alltid smitit undan från sådana dagar, eller hur! Haha. Sen ska jag och Linus vara sådär duktiga och vuxna och städa våran gård och plocka in utemöbler och plantera ljung och sånt. Göra fint för vintertid för det blir ju det på söndag. Ser fram emot att sova en timme längre. Kanske återhämtar alla förlorade nattsömnstimmar på den timmen??

Igår åt vi middag med två vänner till oss. Pizza framför idol. Bästa kombon! Tillhör liksom det nya familjelivet. OCH jag drack ett glas vin. Kände mig först oansvarig och dålig, men sen la jag faktiskt dom känslorna åt sidan!

Hur har ni gjort med alkohol? Har ni kunnat ta ett glas vin med gott samvete?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ylva.hellberg.widenberg

    Åh jag är jättesugen på att dricka ett glas vin eller kaffe men skulle nog få dåligt samvete direkt då eftersom jag ammar och jag vill inte att varken alkohol eller koffein ska föras över till bröstmjölken. Men ska bara amma några månader till så jag står ut, men jag förstår dem som dricker vin och kaffe ibland även fast man ammar ?

  2. louisejansson92

    Jag har tagit ett glas vin vid två tillfällen sen jag fick barn, man njuter av det på ett helt annat sätt nu tycker jag ?

  3. tilde.fredstam

    Första gången jag tog ett glas blev det bara ett par munnar pga dåligt samvete, andra gången gick det bättre. Njuter inte av det på samma sätt som innan tyvärr.. Har svårt att slappna av med dottern i närheten.