janemarina

Pinsamt med selfies

Selfies. Vi alla tar dom. Men varför är det pinsamt att ta dom bland folk eller snarare bli påkommen när man tar dom. Jag vet att när jag stått och tagit bilder på mig själv och från ingenstans så har Linus plötsligt börjat asgarva och visar sig från ingenstans att han stått gömt sig bakom dörren hela tiden och tittat. Han slutar inte skratta och jag skrattar med för jag fattar att det måste se jättedumt ut, men ändå är det ju lite små pinsamt. Och då känner ju han och jag varandra!!

Jag vet ju ingen som tar en selfie i kön på hm eller bland folk på gymmet. För man gör ju det när man är mer ensam. Därav alla tusen toaselfies… för man är aldrig ensam helt enkelt och för att man skäms över att le in i kameran och faktiskt med ett klick säga till omvärlden att ”idag är jag snygg minsann” Men att sen posta bilden som hela världen kan se, det är inget pinsamt i det. Och det är ju inget pinsamt. Jag skulle snarare tycka att någon är häftigt som vågar. Liksom ”skiter i” vad folk tycker.

Kom att tänka på det här från ingenstans. Rätt kul hur vi fungerar. Det är nog känslan av att visa andra att man vill ha en bild på sig själv. Så mer selfies vart, när och hur man vill! Bara att våga!

Eller vad tror ni? Tycker ni att det är lite små pinsamt? Hur tar ni era selfies?

Jag har däremot blivit lite mer avslappnad kring detta då jag gärna vill ha bilder till bloggen. Allt för er ju!

Stå såhär bland tretton personer på gymmet?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Idamariie

    Jag har också börjat bli med avslappnad med detta, kan slänga upp mobilen och börja "posa" för en selfie på en förfest osv och säger lite glatt "det är ju till bloggen" brukar faktiskt inte vara någon som tycker det är konstigt ?