Tacobuffe och mexikansk fest – janemarina

janemarina

Tacobuffe och mexikansk fest

Idag blev det en liten sväng till hågelby loppis. Kommer att få ångra mig imorgon när värken kommer göra sig påmind. Gungade fram där i min ensamhet, men jag gjorde några små fynd. Lika kul varje gång! Sen har vi tillbringat eftermiddagen hemma hos svärmor. Tacobuffe och provsmakning inför morgondagens tårttävling. Min fina svägerska arrangerar en tävling varje år som heter “hela socknen bakar” är jag pigg så åker vi dit och provsmakar alla tårtor.

Fin kväll blev det också hemma hos Linus kusin Mimmi som fyller 25 år. Vi kikade in på hennes mexikanska fest med piniata, mustascher, tequila och hela kittet. Så kul med fester som har tema!Tacobuffe utomhusFina svärmorJag och min snygging. Har min fina kjol från hm på mig, kostade 99 kr och passar icke gravida lika fint som gravida då tyget har jättemycket stretch!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.