När födde ni? – janemarina

janemarina

När födde ni?

God morgon lördag.

Jag kom inte in på bloggen igår så kunde tyvärr inte uppdatera. Lösenordet var som bortblåst! Jag var i alla fall hos barnmorskan och allt såg bra ut. Hon kontaktade förlossningen för att jag ska få tid för igångsättning (om inte bebis tittar ut innan förstås) så när jag börjar fundera på när den igångsättningen skulle vara, så känns det ändå inte så långt bort ändå. Vore ju självklart skönt att slippa det.

Jag känner mig positiv och håller humöret uppe även fast det emellanåt känns tungt både psykiskt och fysiskt att gå över tiden. Skulle ni som läser vilja dela med er av när ni födde? Gick ni över tiden? Hur startade det hela? Vår bebis vill nog göra en sen entré, så det vore kul att få läsa om er tills det är dags för oss.

Kram på er!Gungar runt i min morgonrock från primark.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.