Inspomamman

Du hjälpte mig i sorgen ❤️

Fina lilla W, när han kom till oss var vi som mest i sorg. Han låg i min mage och påminde mig om att livet verkligen var värt att leva. Tro man på livet efter döden som jag har tillåtit mig att göra. så kan man förstå min känsla för Wilhelm .

för varje år som går lär jag känna w mer och mer och för varje år som går ser jag min bror i Wilhelm mer och mer. Redan i tidigt skede var Wilhelm så lik Victor, vissa bilder är de så lika att inte ens Henri såg skillnad på dem. Det är lite märkligt då jag och min bror inte alls var lika. Vi var inte biologiska syskon, därav olikheten.

Men åren går och mer och mer personlighet, rörelser, utryck växer fram i Wilhelm. Och han är min bror upp i dagen. Det är skrämmande, samtidigt som jag känner att Victor är här med oss hela tiden. Han gick bort i januari 2013 och i April 2013 föddes Wilhelm. För varje födelsedag Wilhelm firar blir det alltid mer påtagligt att det också är så många sår  sedan vi träffade Victor. Men jag är idag säker på att han är här min bror i min son. Hans personlighet/ själ/ andlighet eller  vad man vill kalla det är här tillsammans med Wilhelm och det gör mig så varm i hjärtat ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.