Inspomamman

Tillbaka?

God morgon.
Det var så längesedan jag skrev ett inlägg, vet inte riktigt varför jag slutade. Men livet bara kom ikapp mig. Skulle nog säga både tidsmässigt och känslomässigt. Det var en trasslig vår och jag mådde inte helt 100. Så fokus blev familj, nära och kära istället. Men känner någonstans att jag saknat bloggen. Så det kommer dimpa in lite nya inlägg här framöver.
Hoppas allt är bra med er?!

I helgen ska vi åka ut till stugan och hösta lite, förr stängde vi ner stugan och var mer där på vår/sommaren. Men nu förtiden är vi där året runt så det ska bara in lite möbler osv. Är en mysig tradition vi gör med barnen. Hoppas ni få en underbar lördag ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.